ET SLAG FOR MILJØET

ET SLAG FOR MILJØET

 

Scandinavian Harvest tilbyr et stort utvalg av 100% bioprodukter fra mais og plantestivelser for å erstatte dagens plastprodukter som ikke er bærekraftig innen næringsmiddelindustrien

 

Som sagt bioprodukter er i seg selv C02-nøytral i forhold til plast, men forbygger forsøpling og opphopning av ikke nedbrytbare petrolium/kjemikaliebaserte(miljøgifter/helseskadelig) plastprodukter i innsjøer, havet, grunnvann og naturen

Det er i dag påvist microplast i havet, sjøer, innsjøer, grunnvann ,i naturen, i dyr, fisk og i mennesker fra petrolium/kjemikaliebaserte(miljøgifter og helseskadelig) plastprodukter .

 

 

HER ER NOEN AV VÅRE WEBPROSJEKTER OG SEO OPTIMALISERINGER: SØK PÅ GOOGLE, BING, YANDEX

Resultater er vel den beste reklamen og ved å søke på våre prosjekter, kan du se hvilken resultater vi klarer å levere innen søkplassering etter optimalisering mot søkemotorer.

 

Det har kommet mange krav til funksjonalitet på websider både fra besøkende som bruker mobile enheter kombinert med søkemotorenes vilje til å gjøre søkopplevelser raskere og mer behagelig. Søkoptimalisering har aldri vært så viktig og samtidig så vanskelig å forstå.

TA VARE PÅ DE UNIKE ØYEBLIKKENE

UTEN BILDER

 

BRUK BILDER TIL Å VISE DIN STOLTHET MED DITT YRKE