Våre betingelser:

Generelt:
En bestilling er ikke bindende før bekreftelse fra Urban kitchen foreligger.
Bestillingen er etter bekreftelse fra Urban kitchen bindende for begge parter.
20% av ordregrunnlaget faktureres ved avbestilling senere enn 14 dager før selskapet og hele 100% av beløpet senere enn 10 dager før selskapet.

Endring av antall:
Antall gjester kan justeres med +/- 20% av bestilt antall frem til 3 dager før selskapet. Maten vil bli levert til antallet som det betales for.

Dekketøy
Alle våre buffeter, tapas, fingermat, grillbuffeter og desserter kommer pent anrettet på porselensfat som vi låner ut gratis til våre kunder.

Om du har bestilt 3-8 retters middag anrettes denne på dine tallerkener, Urban kitchen stiller ikke med dette.
Vi har derimot en gunstig avtale med Rentatent Partyservice. Urban kitchen kunder får 5% rabatt på all leie derfra. Se www.rentatent.no
Bestillingen gjøres direkte med Rent a Tent, oppgi at du er kunde hos Urban kitchen .
Å leie komplett dekketøy vil sette prikken over i`en i selskapet. Vi anbefaler alle våre kunder å bestille dekketøy tilpasset menyen dere skal oppleve.

Nyttårskasser og Fiks ferdig kasser.
Disse produktene må forhåndsbetales med kort eller forhåndsfaktura , og det refunderes ikke penger for uavhentede kasser. Ordrene kan heller ikke endres etter at de er lagt inn.
Bestillingsfrist for Fiks ferdig kasser er klokken 13.00 dagen før ønsket levering.

For nyttårskassene gjelder det at de må hentes i våre lokaler i kronprinsensgate 1,  mellom klokken 10 og 15.
Det kan desverre ikke gjøres allergitilpasninger til nyttårskassene.

Amoi
Utvalgte produkter kan bestilles via vår nettside www.urbankitchen.no og betales derfra. Egne vilkår for levering gjelder og finnes på amoi.no

Digital Firmafest
Urban kitchen kan levere hjem til hver enkelt ansatt, kontakt oss for pris på levering til flere adresser.
Vi kan også besørge utdeling av firmaeffekter som kort med hilsener, drikkevarer, gaver til de ansatte ol. sammen med maten.

Middag
Fordi vi er opptatt av høy kvalitet leveres alle våre 3-8 retters middager med kokk(er).
Hvis det er færre enn 20 gjester tilkommer ett tillegg på kr. 3500,- for kokk.
Kokken tilbereder og anretter maten på servise stilt av kunden og er tilstede til middagen er gjennomført.
Når desserten er servert vil kokken normalt forlate stedet.
Kjøkkenet vil bli etterlatt i den stand det var ved ankomst.

Grilling
Grillmenyene BBQ og Eksklusiv levereres med kokk inkludert om det er flere enn 20 gjester. For færre enn 20 gjester tilkommer leie av kokk med kr. 3500,-  Menyen «Grillpakke» leveres uten kokk fra vår side. Om dere ønsker å leie kokk til å grille for dere koster det kr. 2900,-
Urban kitchen stiller ikke med grill inkludert i menyprisen. Om ønskelig kan vi stå for grill, dette faktureres separat. Om dere ønsker å stå for grill selv må den være av størrelse som er tilpasset antall gjester og type mat som skal serveres.  Ta gjerne kontakt med oss for å avklare dette.

Servering
Alle 3-8 retters middager som Urban kitchen leverer krever at det er servitører tilstede.
Urban kitchen stiller ikke med serveringspersonale.
Vi samarbeider med Staffers AS som kan levere dyktige servitører og bartendere til deres selskap.
Restaurantdrift tar kr. 350,- ex.mva pr.time pr.servitør/450,- pr.time ex.mva for Hovmester. Minimum 5t. pr. servitør.
Kontakt Restaurantdrift på 93215080.

Alternativt kan dere stille dette selv og følgende krav må oppfylles; Serveringspersonalet skal ikke være av de spisende gjestene og man beregner 1 servitør pr 15 gjester ved sittende middag/servering ved bordet og 1 servitør pr 20 gjester ved buffèt/minglefest.

Henting av mat:
Buffeter, tapas, desserter og fingermat kan hentes, ferdig anrettet og pyntet på porselensfat, fra våre lokaler i kronprinsensgate . Ring 93215080 ved ankomst for kontakt med utleveringen, eller henvend deg på døren. Utlevering skjer i tidsrommet 10- 17 alle dager. Maten er pakket i spesialkasser, konstruert for å holde maten nedkjølt i opptil 3 timer, og meget stablevennlige. Kassene måler ca 90x50x30cm. Vi anbefaler at maten står i romtemperatur i ca 30 min før servering for temperering.

Levering av mat:
Vi leverer på døren på bestilling og etter kapasitet.Eksakt leveringstidspunktet avtales før levering, men et ønsket tidsvindu skal alltid oppgis. Vi garanterer at maten er kunden i hende i god tid før selskapet. Det er en forutsetning at kunden er tilstede ved levering, hvis ikke vil maten bli etterlatt på leveringsadressen for kundens regning og risiko.
Ved leveringer i Oslo sentrum må lovlig parkering være tilgjengelig på leveringsadressen, ved mangel på dette må kunden selv være behjelpelig med å ta i mot maten på gateplan da våre sjåfører ikke har anledning til å gå ifra bilen uten parkeringsplass.
Normal utkjøring skjer mellom 10 -17 mandag-lørdag. Søndager har vi begrenset kapasitet til utkjøring, kontakt oss på telefon/epost ang. levering på søndager.
Levering koster 250,- /hverdag og 450,-/lørdager og søndager.

MERK: Vi kjører normalt ut i en 20 km radius fra Oslo Sentrum. Ved leveringer utover dette vurderes lengde og tidsforbruk og det tilkommer et ekstra leveringsgebyr.
Tidsforbruk regnes utifra kjøre- og leveringstid og tilsvarer 550,-/time ink mva.

 

Betaling:
Vi utsteder kun faktura til adresse/epostadresse oppgitt av kunden. Adressen må være oppgitt i forkant av levering eller henting av tapas for at maten skal bli utlevert. Faktura har 5 dagers betalingsfrist.
Det belastes ett fakturagebyr på kr. 65,- pr. bestilling.
Vi aksepterer dessverre ingen andre betalingsmåter.

KLAGE:
Dersom man ønsker å klage på produkter levert fra Urban kitchen , skal det gjøres umiddelbart ved levering eller senest 3 timer etter levering. Henvendelser kan gjøres per epost på kokken@urbankitchen.no . En epost med tidsmerking vil bli ansett som en henvendelse i tide. Alternativt kan man ringe sjåføren, telefonnr oppgis på stedet.
Urban kitchen tar ikke ansvar for behandling og lagring av leverte produkter etter avhending og evnt feillagring eller skjødesløs håndtering står for kundens regning.

FORCE MAJEURE:
Urban kitchen kan ikke bære ansvar for forhold som ikke er eller kunne vært kontrollert på forhånd. Det kan ikke stilles erstatningskrav eller påberopes rabattering som følge av uforutsette hendelser og eventuelle problemer som måtte oppstå og forhindre produksjon, levering og lignende.
Situasjoner som kan oppstå er f.eks trafikkrelaterte problemer, strømbrudd ved utomhus anlegg, tyveri av eiendom og lignende.