Sist oppdatert:
Vi sier ikke vert for en vellyket hagesfest er rakettforskning : Grill + varmt vær + venner = morsomt. Men ikke la samlingen bli surt ved å gjøre disse vanlige feilene.
1. Vurderer naboer «ute av syne, og ute av tankene».
Be Smiths en dør nede. Selv om de ikke vises, er det en vennlig gest – og kan holde trøbbel i sjakk.
«Invitere dine naboer er den fine måten å advare dem uten å advare dem,» .«Gi dem også ditt telefonnummer.
Det er høflig å tilby en direkte måte å komme i kontakt med deg hvis de er plaget av noe støy – og det kan være bra,
slik at du unngår dem fra å ringe politiet i stedet.»
2. Hosting et spill med musikalske stoler.
Ikke anta at folk har det bra med å stå. «Hvis partiet ditt er lengre enn to timer, bør du ha plass til minst 80% av gjestene,.
Bruk innendørsmøbler om du ikke får lånt noen ute møbler av naboer og venner.
3. Forlengelse av skjøteledninger der gjestene kan reise.
Legg ledninger rundt områder med høy trafikk, eller få metallformede U på en maskinvarebutikk for å klemme ned ledninger i gresset
Ikke bruk noen skjøteledninger utenfor som ikke er UL-sertifiserte og merket «egnet for bruk med utendørs apparater»,
4 Enkel planlegging av mat:
• Åtte til 10 hors apertizere per person (kan være alt fra frukt, canaper eller annet snacks)
• En burgere, eller 150g kjøtt kjøtt (som kyllingvinger) per person
• 250g side retter per person eks potetsalat, salat, brød eller lignende
• En og en halv drinker per person, per time
5. Servering av matgjester må sitte ned for å spise.
«Pass på at maten er gaffel-bare,» . Du vil ikke at gjestene skal slite med mer enn en redskap når de står og mingler. Så for eksempel, hvis du serverer pasta salat, gjør tortellini,
6. Ikke rett på grillen din.
Forvarm grillen minst 10 til 15 minutter før du er klar til å lage mat. Ikke før – ellers vil du kaste bort gass, . Begynn grilling hamburgere, pølser og steker om en halv time før du planlegger å betjene dem. «Hvis du lagrer for tidlig og holder varene varm, kommer de til å bli for tørre,» .
8. forlater mat for lenge.
Du bør ikke forlate forgjengelig mat utenfor kjøleskapet i mer enn to timer – og kutt det til en time hvis det er over 90 ° F . Ta mat ut i mindre grupper og fyll på når det er nødvendig, i stedet for å servere alt du har gjort alt på en gang.
9. Glemmer en spillplan for søppelet.
Sørg for at du har minst en stor søppelpose for hver 10 personer,
Men om du ikke orker dette, så nkan dere bare kontakte oss i Urban Kitchen, så fikser vi alt sammen for deg i samarbeid med dine tanker og ider i samsvar med ditt budsjett Så Nøl Ikke, TA KONTAKT, for å få et uforpliktende tilbud