Sist oppdatert:
Urban Kitchen til minste Detalj, lever snitter i hele Oslo og Akershus
Du har også gourmet snitter, hvor man også tar bort skorpen på brødet
Tradisjonelt har snitter vært servert med følgende pålegg:i alle tider og alle deler av Norge
- Røkelaks med eggerøre
- Roastbeef med remulade og løk
- Svinestek med surkål og svisker
- Kokt skinke
- Reker med majones
- Karbonade med løk
- Kalkunskinke med Waldorfsalat
- Ost i forskjellige varianter, for eksempel brie
- Kylling m/ Waldorfsalat
- Fiskepudding med reker
Andre sesongbetonte varianter f.eks. til jul kan inkludere:
- Ribbe
- Sylte med sennep
- Oksetunge
- Lammerull
Snitter regnes i likhet med koldtbord som tradisjonell selskapsmat i Norge
Normalt så beregner man 5 snitter pr person
Så be om et uforpliktende tilbud, på både tradisjonelle og utradisjonelle snitter fra oss