Marrakech smaken av Marrocco

Marrakesh i Marrokko produserer et stort utvalg av Middelhavet frukt, grønnsaker og til og med noen tropiske seg.
Vanlige kjøtt inkluderer biff, geit, fårekjøtt og lam, kylling og sjømat, som tjener som en base for kjøkkenet. Karakteristiske aromaer inkluderer sitron-pickle, arganolje, kaldpresset, uberørt olivenolje og tørket frukt.
Som i middelhavsmat generelt, inneholder stiften ingredienser hvete, brukt til brød og couscous og olivenolje; Den tredje middelhavsstiftet, druen, blir spist som en dessert, selv om en viss vin.

Marrakech smaken av Marrocco

Et typisk lunsj måltid begynner med en rekke varme og kalde salater, etterfulgt av en tagine eller Dwaz. Ofte, for et formelt måltid, er et lam eller kyllingrett neste eller couscous toppet med kjøtt og grønnsaker. Marokkanere spiser enten med gaffel, kniv og skje eller med hendene ved å bruke brød som redskap, avhengig av rettens servering. Forbruket av svin og alkohol er uvanlig på grunn av religiøs begrensning

Vi i Urban Kitchen har utviklet nye konsepter og menyer fra Marrakesh