Sist oppdatert:
Nå nærmer julen seg, og det begynner å bli tid for å planlegge årets julebord, julefest eller julesammenkomst
Julemeny 1, Kr. 465,-‐
Forrett
Einebærgravet laks
servert med syltet sopp, tyttebær og agurksalat, drapert med wasabikrem og havreknekk
Hovedretter
Rosmarin og hvitløkstekt ribbe.
Servert med grov sellerimos, sautert grønnkål, smørbakt mandelpotet og er drapert med en smaksrik rødvinsjy parfymert med kanel
Dessert
Multe pannacotta
servert med marinerte bær og mandelknekk
Julemeny 2, Kr. 525,-‐
Forrett
Lettgrillet hjortecarpaccio
servert med syltet sopp, fikenconfit, ristede gresskarkjerner og kapers på stilk, drapert med en rødvinsreduksjon
Hovedretter
Rosmarin, ingefær og honning glasert and.
Spises med persillerotmos, bakt sopp, grov mandelpotetmos, ristede valnøtter og er drapert med fikensaus
Dessert
Saftig eplekakepudding
i fløte som er toppet med lune kirsebær
Julemeny 3, Kr. 535,-‐
Forrett
Smaksrik rekecoctail
marinerte reker blandet med avocado og toppet med urtekrem
Spises med en urte toast
Hovedretter
Einebær og hvitløkstekt hjorte medaljong
servert med soppstuing med rotfrukter, potetkake med rosmarinsmør og drapert med rødvinsglace
Dessert
Bourban vanilje Creme Brule
servert med marinerte bær
Tilvalg ved ønske om 4-‐ eller 5 retters meny
Fingerfood trio, kr. 115,-‐
Trøffel toast med grillet kamskjell, Avocadomousse med scampi, Asparges surret med røkt bacon
Ostetallerken, Kr. 105,-‐
3-‐sorter oster
servert med tomatmarmelade med vanilje, aprikosconfi og ristede nøtter
Kombiner din egen julemeny
Forretter, Kr. 95,-‐
Gravlaks med sennepssaus og dillstuede poteter
* * *
Rakfisk med lefse, rømme, rødbeter og rødløk
* * *
Skagebakelse; Skagenrøre i lag med hvitt brød, toppet med røkt ørret og kaviar
Desserter, Kr. 95,-‐
Riskrem med bringebær saus
* * * Multekrem med krumkake
* * * Karamell pudding med friske frukter
Hovedretter
Juletallerken med ribbe, medisterpølse, medisterkake, epler, svisker, rødkål og julesaus
Kr. 265,-‐
kr 345,- 2.ganger servering
* * *
Pinnekjøtt, Vossa korv servert med kålrabistappe og sjy
Kr. 395,-‐
2xservering
* * *
Lutefisk med ertestuing, bacon, sennep og amadinepoteter
Kr. 385,-‐
2xservering
Stor Julebuffet, kr. 595,-‐ pr. Kuvert
Kalde retter
Rakørret, røket laks, gravet laks, sylte, kalkunbryst, roastbiff, spekemat, paté med tilhørende tilbehør
Varme retter
Ribbe, pølser, medisterkaker, pinnekjøtt, kalkunbryst.
Serveres med rødkål, surkål, tyttebær, epler, svisker, julesaus og appelsinsaus
Dessert
Riskrem med rødsaus, multekrem og krumkake, karamellpudding med karamellsaus
Har dere spørsmål eller andre ønsker, så ta kontakt
Vi leier ut Møbler: