Sist oppdatert:
Et smørbrød er en brødskive med ulike typer pålegg. Den kan være påsmurt med smøreller margarin.
Smørbrød med pålegg er særlig vanlig i de nordiske landene, i Nederland, Latvia, Litauenog Estland, der de ofte spises til frokost, formiddagsmat eller andre måltider. Pålegget kan variere fra lite til mye, billig til dyrt, med eller uten pynt og tillegg. I Norge kan det for eksempel være ost, leverpostei, saltpølse, servelat, skinke, egg, kaviar, roastbeef, røykelaks, reker, syltetøy, sjokoladepålegg eller bananskiver. Danmarks smørebrød, gjerne rugbrød med mye pålegg, regnes som landets nasjonalrett.
Her er noen av typene av påsmurte smørbrød som vi kan levere til konfirmasjoner, bursdager, møter eller det du måtte ønske som catering
Skagenrøre med egg
jarlsberg ost og bayonner skinke med rødbett blader
Røkelaks med eggsalat og asparges
Rekesmørbrød med avocad
Avocado med egg & bacon
Kylling med avocado&kikerter
Roastbiff remulade, pickel, storkapers og syltetløk
Roastbiff med potetsalat, pickel, storkapers og syltetløk
sitrus Avoocado and tomato, rista nøtter, glassert med honning med rosepepper
avocado & kikerter
Ribbe med eplerelish og dijonsenep
Tunfisk røre med brønnkarse
eple og crustini med blue cheese